گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا

اطلاع رسانی دانشجویان صنایع غذایی

گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا

اطلاع رسانی دانشجویان صنایع غذایی

کنگره ملی نقش زیست فناوری در صنایع غذایی

کنگره نقش زیست فناوری در صنایع غذایی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اهداف و زمینه های تخصصی زیر در 20-19 مهرماه 1390 برگزار می گردد.


سایت ثبت نام کنگره 


محورهای کنگره بیوتکنولوژی
  • زیست فناوری و صنایع غذایی
  • معرفی محصولات غذایی تراریخته (GMF)
  • نقش زیست فناوری در تولید غذاهای فراسودمند (Functional Food)
  • نقش زیست فناوری در تولید غذا داروها (Nutraceutical)
  • جایگاه زیست فناوری در تولید افزودنی های غذایی
  • ایمنی محصولات غذایی تراریخته (GMF)
  • کاربرد زیست فناوری در ایمنی و سلامت مواد غذایی
  • نقش زیست فناوری در کیفیت محصولات غذایی
  • نقش زیست فناوری در کاهش آلاینده های محصولات غذایی
  • نقش زیست فناوری در کاهش مصرف سموم و مواد شیمیائی خطرناک
  • رفتارشناسی جامعه در رابطه با محصولات غذایی تراریخته
  • ایمنی زیستی در مقررات و سازمان های بین المللی و منطقه ای و جنبه های اخلاقی آن
  • کنترل کیفی محصولات غذایی تراریخته

بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی

دانشگاه صنعتی شریف مفتخر است با در اختیار داشتن هیئت علمی مرتبط با صنعت غذا در رشته های صنایع غذایی، مهندسی شیمی، شیمی، بیوتکنولوژی، "بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی" را برگزار نماید.

تلاش مسئولین برگزاری این کنگره بر آن است تا با همدلی ارگان های دولتی، دانشگاه ها و دست اندرکاران صنایع غذایی کشور، این گردهمایی هر چه پربارتر برگزار گردد. لذا از تمام گروه های مرتبط با دانش و فناوری صنایع غذایی دعوت می شود تا در این کنگره ی ملی حضور به هم رسانند.

امید است دانشجویان و اساتید با ارائه ی نتایج پژوهش ها، مدیران با ارائه ی دیدگاه های کوتاه مدت و بلند مدت، صنایع با ارائه ی نیازها و تجارب و مسئولین کشور با هم فکری و حمایت بی دریغ در مساعدت و همکاری با برگزار کنندگان این مراسم، دستاوردهای این کنگره، گامی در جهت ارتقای زنجیره ی خوراک در کشور باشد.

 

سایت ثبت نام کنگره