کنگره نقش زیست فناوری در صنایع غذایی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه
علوم پزشکی گیلان با اهداف و زمینه های تخصصی زیر در 20-19 مهرماه 1390
برگزار می گردد.
سایت ثبت نام کنگره
محورهای کنگره بیوتکنولوژی
- زیست فناوری و صنایع غذایی
- معرفی محصولات غذایی تراریخته (GMF)
- نقش زیست فناوری در تولید غذاهای فراسودمند (Functional Food)
- نقش زیست فناوری در تولید غذا داروها (Nutraceutical)
- جایگاه زیست فناوری در تولید افزودنی های غذایی
- ایمنی محصولات غذایی تراریخته (GMF)
- کاربرد زیست فناوری در ایمنی و سلامت مواد غذایی
- نقش زیست فناوری در کیفیت محصولات غذایی
- نقش زیست فناوری در کاهش آلاینده های محصولات غذایی
- نقش زیست فناوری در کاهش مصرف سموم و مواد شیمیائی خطرناک
- رفتارشناسی جامعه در رابطه با محصولات غذایی تراریخته
- ایمنی زیستی در مقررات و سازمان های بین المللی و منطقه ای و جنبه های اخلاقی آن
- کنترل کیفی محصولات غذایی تراریخته